Азу по-татарськи

СКЛАДОВІ

ЯЛОВИНА 500 г
Цибуля ріпчаста 5 головок
СОЛОНІ ОГІРКИ 3 штуки

ТОМАТНА ПАСТА 2 столові ложки
КАРТОПЛЯ 1 кг
М’ЯСНИЙ БУЛЬЙОН 1 склянка
ЧАСНИК 3 зубчики

ІНСТРУКЦІЯ ПРИГОТУВАННЯ

1. М’ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітій олії.

2. Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м’ясо з цибулею до м’якості цибулі.

3. Додати томатну пасту, дрібно нарізані чи терті на великій тертці огірки. Залити водою або бульйоном і тушкувати під кришкою до готовності м’яса.

4. В окремій сковороді обсмажити нарізану соломкою картопля.

5. Коли картопля буде майже готова, перекласти її в казан з тушкованим м’ясом, додати, сіль, перець, лавровий лист і пропущений через часнику або дрібно порізаний часник.

6. Обережно перемішати та тушкувати картоплю з м’ясом до готовності приблизно 5-7 хвилин.

admin

Сейчас читают: