СКЛАДОВІ
ЯЛОВИНА 500 г
Цибуля ріпчаста 5 головок
СОЛОНІ ОГІРКИ 3 штуки
ТОМАТНА ПАСТА 2 столові ложки
КАРТОПЛЯ 1 кг
М’ЯСНИЙ БУЛЬЙОН 1 склянка
ЧАСНИК 3 зубчики
ІНСТРУКЦІЯ ПРИГОТУВАННЯ
1. М’ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітій олії.
2. Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м’ясо з цибулею до м’якості цибулі.
3. Додати томатну пасту, дрібно нарізані чи терті на великій тертці огірки. Залити водою або бульйоном і тушкувати під кришкою до готовності м’яса.
4. В окремій сковороді обсмажити нарізану соломкою картопля.
5. Коли картопля буде майже готова, перекласти її в казан з тушкованим м’ясом, додати, сіль, перець, лавровий лист і пропущений через часнику або дрібно порізаний часник.
6. Обережно перемішати та тушкувати картоплю з м’ясом до готовності приблизно 5-7 хвилин.