Вікові показання для пластичних операцій

Вік невблаганний. Хоч би як люди старалися, шкіра в’яне. Зморшки навколо очей та губ усім розповідають про те, скільки років прожито. Але людина протестує, їй хочеться бути молодою і красивою завжди. Для того, щоб уповільнити процес старіння, працює естетична хірургія – пластика.

Пластична хірургія – це різні методи омолодження і оновлення організму, процедури і операції. Прості та складні. Традиційні та не дуже. Якщо людина вирішує провести оперативне втручання, звертається до клініки, то їй потрібно серйозно подумати та вивчити необхідні умови та обмеження за такої операції.

Сучасна косметологія та естетична медицина здатні зробити так, що людина не залежатиме від віку. Його самопочуття та зовнішній вигляд відображає не ті роки, що він прожив, а те, наскільки він енергійний і спрямований до активних та цікавих для нього справ та дій.

Медицина може лише підтримати бажання бути молодим, гарним, яскравим. Якщо людина здорова і міцна фізично, то вона не має обмежень для оперативних втручань, за умови, що вони виправдані і рекомендовані хорошими лікарями.

Фейсліфтінг або кругова пластика обличчя – найпопулярніша методика омолодження від тридцяти до шістдесяти років.

Після тридцяти років шкіра починає втрачати свою еластичність, вона менше реагує на косметичні засоби та звичні процедури. До сорока цілком можливо впоратися із змінами обличчя та тіла нехірургічними методами.

Для тих, хто уважно стежить за своєю зовнішністю, рекомендується проконсультуватися з хорошими фахівцями. Зупинити процес старіння цілком не можна, але сповільнити цілком можливо.

Чому пластична хірургія можлива лише до шістдесяти? Тому що після шістдесяти років рани погано гояться. Майже у всіх людей зрілого віку порушується обмін речовин. У зв’язку з цим обмежуються терміни можливого оперативного втручання.

Провідні фахівці наголошують на тому, що вікових обмежень для проведення косметичних операцій немає. Є обмеження за станом здоров’я всього конкретного організму. Все залежить від здоров’я шкіри та загального самопочуття людини. Операція може відбутися і в 20 і в 70 років, якщо немає протипоказань. Лікарі дбають не лише про красу, а насамперед про здоров’я людини.

Сучасна естетична медицина може якщо не все, то багато чого. Список можливих послуг займає не одну сторінку. За бажанням можна зробити будь-яку операцію, у будь-якому віці та за конкретні гроші.

Але головне, що визначає зовнішність людини, це молодість її душі. Можна звертатися до клініки у будь-якому віці, але навіщо? Це питання головне при вирішенні оперуватися.

admin

Сейчас читают: