Спермограма в Києві при діагностиці чоловічого безпліддя в IGR LAB

Спермограма — звичайна і типова діагностична процедура, яка проводиться для оцінки роботи органів репродуктивної системи і здатності чоловіка до успішного зачаття. Саме цей аналіз показаний всім без винятку пацієнтам «Медичного центру ІГР» при підозрі на безплідність. Крім того, спермограма дає можливість виявити різні інфекційні ураження урологічного напрямки, а також визначити наявність запального процесу в простаті.

ІГР Лаб проводить аналіз і гарантує точні результати лабораторної діагностики.

Як здається аналіз?

Для отримання матеріалу для дослідження ВООЗ рекомендує мастурбацію. Збір насінної рідини для дослідження в результаті перерваного статевого акту заборонений, так як в сперму можуть потрапити вагінальні виділення і клітини статевого партнера.

При цьому гарантує достовірні результати діагностики не тільки рівень професіоналізму лаборанта і наявність спеціального обладнання для проведення аналізу, а також спеціальна підготовка пацієнта.

Перед здачею спермограми слід:

  • Протягом 7 днів відмовитися від спиртних напоїв, в тому числі слабоалкогольних;
  • Не застосовувати будь-які лікарські препарати (в разі їх використання обов’язково повідомити лаборанту і лікаря)
  • Утриматися від статевих актів протягом 3-5 днів до здачі матеріалу для дослідження.

Саме такий термін утримання є оптимальний. Менший період може приводити до зниженого кількості насінної рідини і сперматозоїдів. Більший — до зниження активності і рухливості сперміїв, збільшення кількості сперматозоїдів з порушеною морфологією.

Ціна аналізу в Києві

Спермограма — одні з найбільш доступних за ціною і недорогих методів діагностики. Лабораторія IGR LAB «Медичного центру ІГР» пропонує доступні ціни і максимально достовірні результати дослідження.

Детальна інформація про ціни лабораторної діагностики та лікування безпліддя в нашому медичному центрі представлена ​​на офіційному сайті клініки.

В ідеалі проводити збір сперми прямо в клініці. В такому випадку лаборант має можливість вже через кілька хвилин приступити до дослідження матеріалу, що гарантує найбільш точні результати. Також можливий збір сперми в домашніх умовах. При цьому еякулят повинен бути доставлений в лабораторію протягом години з дотриманням світлового і теплового режиму.

Що визначає спермограма?

Під час проведення аналізу оцінюється:

  • Кількість, колір і запах насінної рідини;
  • Число і рухливість сперматозоїдів в 1 мл еякулята;
  • Кількість життєздатних сперміїв з нормальною морфологією;
  • Інші не менш важливі параметри.

Якщо результати спермограми виявилися незадовільними, лікар може порекомендувати повторне проведення аналізу через 1-2 місяці, так як результати діагностики можуть змінюватися під впливом всіляких факторів і не завжди дозволяють точно оцінити фертильність.

У деяких випадках банальна коригування способу життя, відмова від шкідливих звичок, а також прийом призначеним вітамінних комплексів дозволяють якісно і досить швидко покращити показники спермограми і домогтися настання бажаної вагітності природним шляхом.

За результатами спермограми в лабораторії «Медичного центру ІГР» (Київ, пр. Перемоги 121-Б) пацієнту може бути призначена:

  1. Протизапальна або антибактеріальна терапія;
  2. Вітамінні препарати;
  3. Дієта.

Хочете здати спермограмму в Києві недорого і при цьому бути впевненими в якості проведення дослідження і точності результатів? Приходьте до нас! Ми пропонуємо кращу лабораторну діагностику в Києві і індивідуальний підхід до кожного пацієнта.

admin

Сейчас читают: